SEO

Informatie over SEO

Wat doen wij met seo?

Alle services op één plek

Keyword Optimalisatie

Keywoorden die op maat door ons worden gemaakt zodat jou website met jou eindproduct en/of dienst zo hoog mogelijk komt in de zoek machines!

Link Building

Link building is belangrijk om zo hoger te komen in Google. door het genereren van links bij externe websites levert dit meer verkeer op voor je website. Wij doen dit volgens Google's E-A-T principe.

Site Optimalisatie

Het succes van je website valt of staat met de juiste aandacht. Met onze hulp bouwen we de website meteen met verzorgt professionele gerichte SEO teksten zodat de website meteen zijn hiërarchie krijgt.

FAQ

Meest gestelde vragen

De letterlijke SEO betekenis is Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie in het Nederlands.

Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk word getoond op Google, Bing en nog veel meer search engines.

Uit testen gebleken blijkt dat 95% van de Nederlanders een zoektoch start naar een product of bedrijf via een zoekmachine. Daarom is het dus zeer belangrijk dat je bovenaan staat. Ook helpt het kleine bedrijven snel te groeien i.p.v. eindeloze advertenties te kopen.

Wij zorgen ervoor dat uw website snel bovenaan komt door middel van meta-structure, page-insights, SEO RankMath en nog veel meer hulpvolle middelen.

SEO is nooit gratis, maar wij bieden de basis in het maken van de website. Zo krijgt u nog steeds een hoge naam voor uw bedrijf / organisatie