Over Ons

Informatie over ons

Wat kunnen we voor u doen?

Social Media​​

Beginnend bedrijf? ook wij kunnen social media opzetten voor uw bedrijf!

Op maat gemaakte website

Complete website op maat gemaakt met verschillende diensten

SEO

SEO is een must-have, met SEO rank je makkelijker in google top lijst!

stappenplan
Hoe gaan wij aan de slag?

Om een site te ontwikkelen lopen wij samen met de klant vier stappen door. Deze staan hiernaast weergeven.

In de eerst fase van het project leren we de klant eerst kennen. Wat de klant precies wilt voor website, en/of er nog extra dingen bij komen. Zodra we een helder beeld hebben over wat de klant wilt gaan we naar het ontwerpen.

Nadat we de eisen van de klant grondig hebben besproken beginnen we met het ontwerpen van het eerste deel van de website. Als de klant nog geen kleuren, afbeeldingen of andere dingen heeft ontwerpen wij het eerst grijs. Zo geeft het de klant een duidelijke inzicht van wat hij/zij precies wilt.

Als het visuele gedeelte is afgerond en de klant is tevreden met het uiteindelijke ontwerp, gaan wij verder met het ontwikkelen van de website. Wij houden regelmatig contact met de klant of het nog allemaal tot behoren is. Zo is de klant constant op hoogte van ons werk.

In de laatste fase gaan we met de klant in gesprek voor een laatste run-trough, We zullen het resultaat bekijken en elk detail bewerken om de website perfect te maken. Als dit allemaal goed is verlopen zetten we de website online in overleg met de klant over welke hosting/domein er komt bij kijken.

Over Ons

Ramok is opgericht in 2020 door F.Holthausen & M.Croeze, mede door passie voor webontwikkeling en de moderne wereld. Beiden streven we naar een gezonde samenwerking tussen klant en werkgever. Bij Ramok begrijpen we dat communicatie een essentieel factor is voor het tot stand brengen van een goed eindproduct. Daarom werken wij door tot de klant tevreden is en elk detail tot behoren is. Van jongs af aan hebben wij een passie voor techniek en ondernemen. En deze passie willen wij delen bij: Ramok! 

FAQS

Dat ligt er compleet aan wat voor website het is. Wij zitten meestal in een prijs range van € 400-, en lopen op tot € 2000 -, (+) 

* De prijs hangt puur van de behoeften, ontwerp en de functionaliteit af. 

Dit hangt puur af van de behoeftes van de klant, wij streven ernaar om binnen 2-4 weken de website af te kunnen hebben. 

U. Wij beheren niks van de website. Nadat we de website hebben afgerond met de klant, worden de gegevens veranderd en alles omgezet naar de klant. Uw website is uw eigendom!

Het maken van een website is mede ook onze passie, wij doen het om onze kennis uit te breiden, en daarnaast ook kennis op te bouwen. 

Ja. Wij leggen altijd uit hoe de basis van WordPress werkt, Hierna kunt u de website zelf bijhouden en aanpassingen doen.

Op dit moment doet Ramok niet aan hosting/onderhoud. Wij raden wel aan welke hosting het beste is voor je website, aan het einde van de project zetten wij het ook over naar de hosting.

*Onder speciale voorwaarden doen wij aan onderhoud.
*Maar we granderen het niet na een website-project

Ramok werkt via offertes & facturen, aan het begin stellen we een vast contract op die door beide partijen worden getekend.

Wij streven ernaar om de klant zo goed mogelijk te helpen. Wij proberen altijd tot het beste detail uit te komen om de perfecte website neer te zetten voor de klant.

Wij staan altijd open om uw website te updaten en opnieuw te designen. Zolang het wel binnen WordPress valt.

Eenmaal als we contact hebben gelegd, hebben we natuurlijk wat informatie nodig om duidelijk zaken te doen. Dit kan bestaan uit uw telefoonnummer & email. Daarnaast moet u ook teksten schrijven voor uw website deze zullen wij dan optimaliseren voor SEO. Zodra we een prijs afgesproken en hebben besloten om aan de website te werken dan word u gevraagd om een contract te ondertekenen..

Natuurlijk staat niet elke vraag ertussen, voor vragen kunt u ons een bericht sturen.